Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@22:41:51 GMT

تراکم جمعیت دانش‌آموزان در پردیس و بومهن بالا است

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۹۹۳۹۰

تراکم جمعیت دانش‌آموزان در پردیس و بومهن بالا است

به گزارش ایرنا، مصطفی حسنوند روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در بومهن ۳۲ مدرسه داریم که از این تعداد ۲۸ مدرسه به دلیل تراکم بالای دانش آموزان در ۲ شیفت فعالیت دارند.

وی ادامه داد: بنیاد برکت ساخت ۲ مدرسه در مناطق هوا فضا و شهرآباد بومهن را در درست ساخت دارد و تا ۱۰ روز آینده به بهره برداری می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسنوند اضافه کرد: اما ساخت این مدارس پاسخگوی تراکم بالای دانش آموزان بومهن نیست و ساخت دست کم ۱۰ مدرسه تراکم جمعیت دانش آموزان این شهر را کاهش می دهد.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس گفت: خیران مدرسه ساز برای ساخت مدرسه به ما مراجعه می کنند اما زمین مناسب در اختیار نداریم و در این راستا از شهرداری برای تخصیص زمین مناسب برای ساخت مدرسه توسط خیران کمک می خواهیم.

حسنوند با اشاره به ضرورت بازسازی برخی از مدارس شهر بومهن، توضیح داد: مدارسی که شرکت عمران ساخته  است نیاز به باز سازی ندارد اما در این شهر برخی مدارس نیاز به بازسازی دارند و به دلیل کمبود فضای آموزشی نمی توانیم دانش آموزان را به محل دیگری انتقال بدهیم و مدارس را بازسازی کنیم.

وی با بیان اینکه رشد جمعیت دانش آموزان در شهرستان پردیس حدود ۱۲ درصد است، اظهار داشت: جمعیت دانش آموزان  شهرستان در ابتدا ۱۶ هزار نفر بود و در حال حاضر بیش از ۴۰ هزار دانش آموز داریم و این تعداد پس از بارگزاری کامل جمعیت در واحدهای مسکن مهر چند برابر می شود.

در حوزه تامین زیرساخت آموزشی کمبود داریم

رئیس اداره آموزش و پرورش این شهرستان با تاکید به ضرورت تامین زیرساخت های آموزشی برای جمعیت آتی پردیس، اظهار داشت: با جمعیت فعلی مشکل کمبود امکانات آموزشی داریم و به طور قطع برای جمعیت آینده با این تعداد فضای آموزشی به مشکل بر می خوریم و افزایش تعداد فضاهای آموزشی در شهرهای این شهرستان ضروری است.

حسنوند گفت: در حال حاضر ۱۲۳ کد واحد آموزشی از ۸۴ مدرسه داریم و به زودی ۲ مدرسه در بومهن، یک مدرسه در فاز هشت، یک واحد آموزشی در فاز ۱۱ و یک مدرسه در فاز پنج به آموزش و پرورش تحویل می شود.

وی افزود: با استناد به قانون ماده ۲۸ در حدود ۲۷۰ نفر دانش آموخته تربیت معلم از طریق آزمون جذب شدند و وضعیت آموزشی را با خرید خدمات مربیان پیش دبستانی و یا افرادی که رشته آنها متناسب با نیازهای آموزش و پرورش بود ارتقا دادیم. 

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس گفت: بر اساس قانون در شهرهای جدید به ازای ساخت هر ۴۰۰ واحد مسکونی یک واحد آموزشی باید ساخته شود و در حال حاضر حدود ۳۳ هزار واحد در فازهای ۱۱ و هشت ساخته شده و از نظر فضای آموزشی کمبود داریم و مدارس اجتماع محور را هنوز به ما تحویل نداند.

حسنوند با تاکید بر ضرورت حفظ سلامت دانش آموزان و معلمان در بازگشایی مدارس، اظهار داشت: در بازگشایی مدارس تابع دستور العمل های ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم و همه مدارس در سطح شهرستان، تدریجی و به صورت شیفت بندی با رعایت فاصله اجتماعی بازگشایی شدند.

وی با اشاره به رتبه آموزشی شهرستان، توضیح داد: در حوزه آموزشی حائز رتبه پنجم در بین ۲۱ منطقه هستیم و در آزمون سراسری امسال ۱۸۹ دانش آموز شهرستان در دانشگاه های دولتی پذیرفته شدند و ۳۰ داوطلب پذیرفته شده در آزمون سراسری با رتبه زیر یک هزار داشتیم و در رشته ورزش تکواندو دانش آموزان ما رتبه جهانی کسب کردند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان پردیس گفت: در شهرستان پردیس هشت دبیرستان و هشت هنرستان دخترانه و پسرانه فعال هستند و کلاس‌های عملی آنها با شیفت بندی و رعایت دستور العمل های بهداشتی  به صورت حضوری برگزار می شود.

شهرستان پردیس با جمیعتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

برچسب‌ها شهرستان پردیس مسکن مهر پردیس مدرسه آنلاین خیران مدرسه ساز محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان پردیس مسکن مهر پردیس مدرسه آنلاین شهرستان پردیس مسکن مهر پردیس مدرسه آنلاین خیران مدرسه ساز محدودیت های کرونا جمعیت دانش آموزان شهرستان پردیس آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۹۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود