Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی اداره کل شهرستان های استان تهران از لزوم نظارت دقیق مدیران و کادر اجرایی مدرسه بر ضدعفونی کلاس و محیط مدرسه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا استان تهران؛ غلامرضا بختیاری معاون آموزش ابتدایی اداره کل  شهرستان های استان تهران  در حاشیه بازدید خود از مدارس پردیس در شروع سال تحصیلی جدید گفت:  لزوم ^موزش های حضوری در مدارس با تایید ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا و وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته و اگر مشکلی بود قطعا چنین تصمیمی گرفته نمی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ارزیابی خود را از حضور و استقبال خانواده ها برای حضور دانش آموزانشان در مدرسه خیلی خوب اعلام کرد و افزود؛ امروز در بازدیدهایی که همراه مسئولین شهرستان پردیس از مدارس داشتیم استقبال خانواده ها از حضور در مدرسه خوب بود.

وی در پاسخ به این پرسش که تعداد مدارس در پردیس با توجه به افزایش روزافزون جمعیت و تعداد دانش آموزان  کم است و برای کمبود امکانات آموزشی در این شرایط خاص چه اقدامی کرده اید؟ اظهارداشت:

مشکل کمبود فضای آموزشی فقط مربوط به شهرستان پردیس نیست اما خوشبختانه در فازهای جدید پردیس به همت شرکت عمران  ۲۶ مدرسه ویژه ساکنین مسکن مهر پیش بینی شده و به تعهداتش عمل شده و از طرفی

اداره آموزش و پرورش با جذب خیرین مدرسه ساز توانسته اقدامات خوبی در این راستا انجام دهد.

وی در پاسخ به الزام دانش آموزان به حضور در کلاس های درس و دریافت تعهد نامه توسط برخی از مدارس شهرستان پردیس گفت: با توجه به دغدغه های خانواده ها صحبت های وزیر آموزش پرورش کفایت میکرد و این نکته مهم است که حضور دانش آموز در کلاس به منظور اهمیت آموزش پرورش به بچه هاست و فصای مجازی خیلی نمی تواند در این زمینه موفق عمل کند.

وی تصریح کرد: ما  کرونا را طی سالهای آتی هم داریم و اگر بخواهیم صرفا آموزش های غیرحضوری را داشته باشیم خود خانواده ها دچار مشکل خواهند شد.

بختیاری معتقد است با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل ها بهداشتی می توان براحتی در فضای حضوری کلاس ها تدریس کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که چه ضمانتی بر ضدعفونی دائمی کلاس ها و محیط آموزشی مدارس و عدم ابتلا دانش آموزان در مدرسه وجود دارد، گفت: تمامی مدارس مبالغی بعنوان سرانه بهداشتی دریافت کرده اند  که از این سرانه موظفند برای ضدعفونی روزانه مدرسه و تهیه اقلام بهداشتی و ضدعفونی استفاده کنند و  خود عوامل اجرایی مدرسه بر اجرای صحیح آن نظارت کنند.

بختیاری مبلغ سرانه بهداشتی هر دانش آموز در مقطع دبستان را هفت هزار تومان اعلام کرد و گفت : این سرانه در مقاطع مختلف متغیر است و البته کافی نیست و باید خانواده ها در این زمینه به مدارس کمک کنند.

وی در خصوص الزام حضور دانش آموزان بویژه در پایه های اول و دوم دبستان گفت: مهارت هایی هست که دانش آموز صرفا با حضور در مدرسه می آموزند و مهارت هایی چون دست ورزی، نوشتن و خواندن را در  فضای مجازی نمی توان مورد سنجش قرار داد.

وی در مورد روپوش دانش آموزان گفت: چند سالی اسا که الزامی به تهیه روپوش مدرسه برای دانش اموزان نیست اما برخی از مدیران صرفا بخاطر متحد الشکل بودن بچه ها به خانواده ها اعلام کرده اند.

وی در مورد مشکل سرویس رفت و آمد معلمان که اکثرا از مسیرهای دور به شهرستان پردیس می آیند و در حال حاضر چنین خدماتی به معلمان ارائه نمی شود، اظهارداشت:  گرفتن سرویس برای رفت و آمد معلمان با توجه به اینکه باید در فضای مسقف حدود ۲۰ یا ۳۰ معلم سوار بر اتوبوس یا خودرو ون باشند امری خطرناک است و این در حال بررسی است و فعلا تصمیمی برای آن گرفته نشده.

وی تصریح کرد: هیچکدام از استان ها سرویس رفت آمد ویژه معلمان ندارند ومنبعی برای تامین بودجه آن تعریف نشده  و صرفا این اقدام از سوی اداره شهرستان های  استان انجام شده بود که در این خصوص هم شورای منطقه تصمیم گیری خواهد کرد.

وی در مورد مبالغ بدهی سرویس معلمان در سال گذشته گفت: بخش زیادی از این بدهی پرداخت شده است و اینکه امسال سرویس معلمان هنوز گذاشته نشده ارتباطی با بدهی پارسال ندارد و صرفا بخاطر خطرناک بودن حضور معلمان در فضای بسته سرویس هاست و هنوز تصمیمی برای آن نگرفتند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: غلامرضا بختیاری شهرستان پردیس خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند