Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ظهر امروز در حاشیه افتتاح «سرای نوآوری و شتابدهی توسعه صنایع منطقه‌ای» استان تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همه اجزای زیست بوم فناوری را در پارک فناوری پردیس کنار یکدیگر فراهم می‌کنیم تا نخستین دانشگاه فناوری کشور را راه‌اندازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سراهای نوآوری و مدارس مهارتی دو جزء حرکتی دانشگاه آزاد اسلامی در سال جدید برای بسترسازی تحقق جهش تولید به‌شمار می‌رود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: با شیوع ویروس کرونا بخشی از فعالیت‌های کشور تحت تاثیر قرار گرفت و افتتاح سرای نوآوری صنایع منطقه‌ای اندکی به تاخیر افتاد. بسیار خوشحالیم که در چنین هفته‌ای تغییر و تحول صیروریت دانشگاه اتفاق افتاد.

طهرانچی تصریح کرد: شکل‌دهی سراهای نوآوری خاص دانشگاه آزاد است، مفهومی که مراکز رشد و شتاب‌دهنده را در دل خود جای داده است ولی الگویی بومی به‌شمار می‌رود که از سراها و بازار گرفته شده است. اولین شتاب‌دهنده منطقه‌ای امروز در سرای نوآوری صنایع منطقه‌ای مستقر شد.

وی ادامه داد: سالیانه دانشجویان مستعد بسیاری راهی تهران می‌شوند، برای حمایت از این دانشجویان برای راه‌اندازی و تداوم کسب و کار خود در منطقه بومی خود شتاب‌دهنده‌های منطقه‌ای را پیش‌بینی کرده‌ایم. دانشگاه آزاد به دنبال توسعه عدالت و جهش تولید در سراسر ایران این اقدامات را آغاز کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: دانشگاه پردیس پیش از این فعالیت صرف آموزشی را دنبال می‌کرد، امروز ایجاد یک دانشگاه فناوری در بطن پارک فناوری و اکوسیستم‌ فناوری پردیس اتفاق بزرگی است که برای نخستین بار یک عضو مکمل به پارک اضافه می‌شود و این چرخه را تکمیل می‌کند.

طهرانچی درباره افتتاح دیگر سراهای نوآوری استان تهران نیز خاطرنشان کرد: سرای نوآوری صنایع خلاق در دانشکده سابق هنر نیز به‌زودی راه‌اندازی و افتتاح خواهد شد.

وی درباره بازگشایی دانشگاه‌ها نیز گفت: تفاوت بسیاری بین دانشگاه آزاد و سایر دانشگاه‌ها وجود دارد. هیچ دانشگاهی به اندازه دانشگاه آزاد پراکندگی ندارد. ستاد ملی کرونا دانشگاه‌ آزاد را نسبت به ظرفیت و وضعیت منحصر به خودش درنظر بگیرد. اکنون در یکصد و 40 شهری که وضعیت سفید در آنها اعلام شده دانشگاه آزاد می‌تواند خدمات آموزشی خود را ارائه کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: علی‌رغم مکاتبه، وزارت علوم هیچ مذاکره‌ای با دانشگاه آزاد برای بررسی ظرفیت دانشگاه برای از سرگیری فعالیت‌ها نداشته است. دانشجویان هر شهری که وضعیت سفید اعلام شود می‌تواند از امکانات و زیرساخت‌های آن واحد دانشگاهی ذیل طرح تعاون بهره‌مند شوند. نمرات و ارزیابی ها به پس از اتمام نیمسال انتقال پیدا می‌کند. انتظار می‌رود تصمیم‌گیران ستاد ملی کرونا ظرفیت‌های دانشگاه آزاد را درک کنند و تمایز این دانشگاه را با سایر دانشگاه‌ها ببینند.

انتهای پیام/

167 / 167 سرای نوآوری تفاهم نامه شمسا دانشگاه فناوری پردیس جهش تولید مدارس مهارتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سرای نوآوری دانشگاه فناوری پردیس جهش تولید مدارس مهارتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سراهای نوآوری سرای نوآوری جهش تولید منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۴۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی ظهر امروز دوشنبه در گفت و گویی رسانه‌ای با تاکید بر اهمیت تحقق رشد تولید با مشارکت مردمی، اظهار کرد: در برنامه پیش‌بینی شده برای سال جاری مقرر شده است ۲۰ میلیون و ۱۰۷ هزار و ۲۲ نفر ساعت آموزش توسط بخش‌های دولتی و خصوصی به ۱۹ گروه هدف در استان خوزستان ارائه بشود.

وی ادامه داد: این میزان تعهد آموزشی شامل ۶ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۷۰۰ نفرساعت در بخش دولتی و ۱۳ میلیون ۲۳۰ هزار و ۳۲۲ نفرساعت در بخش آمورشگاه‌های غیردولتی و آزاد در استان خوزستان خواهد بود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان عنوان کرد: برنامه امسال در چارچوب نهضت ملی مهارت‌آموزی و در راستای ارتقای وزن مهارت، توانمندسازی مربیان آموزش فنی و حرفه‌ای، توسعه و تضمین کیفیت آموزش‌های مهارتی و تربیت نیروی انسانی توانمند تدوین شده است.

وی افزود: چنانچه تقاضای آموزش در سال جدید بیش از تعهد ارائه شده باشد، ظرفیت آموزشی برای این کار فراهم است. حرفه‌های آموزشی بر اساس نیازسنجی آموزشی صورت گرفته تا زمینه کارآفرینی و اشتغال مولد و پایدار برای کارجویان شهری و روستایی، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی فراهم شود.

ملایی هزاروندی با اشاره به اینکه این آموزش‌ها برای ۱۹ گروه هدف برنامه‌ریزی شده که در بخش خدمات، کشاورزی صنعت فرهنگ و هنر است، گفت: گروه‌های هدف این آموزش‌ها شامل آسیب‌دیدگان اجتماعی، افراد دارای معلولیت، دانش آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، دانش‌آموزان، زنان خانه‌دار، بانوان سرپرست خانوار، زندانیان، ساکنان سکونت‌گاه‌های غیررسمی، زندانیان، روستاییان، عشایر، مناطق محروم مرزی، سربازان، کودکان‌کار، متقاضیان مهارت آموزی، افراد دارای بیمه بیکاری، معتادان بهبود یافته و شاغلان بنگاه‌های اقتصادی هستند.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد تعهد مهارت‌آموزی در بخش آزاد و غیردولتی ارائه می‌شود، یادآور شد: در استان خوزستان حدود ۵۵ مرکز ثابت دولتی و بیش از هزار و ۵۰۰ آزاد غیردولتی فعال هستند.

کد خبر 6098105

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • توافقاتی بر سر حرکتی جمعی برای برون رفت از وضعیت کنونی در غزه