Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسنوند گفت: با سختگیری ها و عملکردسلیقه ای برخی مدارس مخالفیم؛ تنش ها بیشتر می شود.

به گزارش خبر گزاری برنا استان تهران ؛ مصطفی حسنوند رییس آموزش و پرورش شهرستان پردیس با اشاره به تدریس غیرحضوری دروس در مدارس و تاکید بر تکلیف محوری گفت: سیستم آموزشی کشور بگونه ای پیش رفته که ما تهدیدها را تبدیل به فرصت کنیم و خانواده ها بتوانند از این طریق پس از پایان کرونا نیز بطورمجازی هم از آموزش ها  بهره ببرند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: با  سختگیری های خاص و عملکرد سلیقه ای برخی مدارس مخالفیم و هدف برقراری عدالت آموزشی و تکلیف محوری در آموزش ها بوده است؛ به این صورت که معلمان موظف به ارائه درس هستند و دانش آموزان موظفند تکالیف را طبق اموزش ها  ارائه دهند.

حسنوند در خصوص روند نحوه آموزش ها در سطح مدارس شهرستان پردیس گفت: عملکرد مدارس بطور دقیق از سوی کارشناسان آموزشی ما رصد می شود و با سختگیری های خاص بویژه در مقطع دبستان موافق نیستیم، زیرا این سختگیری ها در این برهه زمانی که خانواده ها شرایط خوب اجتماعی و اقتصادی ندارند مغایر با اهداف آموزش و پرورش است.

وی همچنین در خصوص مشکلات برخی خانواده برای ثبت نام کتاب آموزشی و نصب برنامه شاد گفت: برنامه شاد بستر خوبی برای عدالت آموزشی ایجاد می کند اما از آنجاییکه جدید هست و همزمان در کل کشور خانواده ها در حال نصب برنامه هستند ممکن است با مشکلاتی روبرو باشند که قطعا بزودی برطرف خواهد شد.

حسنوند همچنین در مورد ثبت نام کتاب مدارس افزود: در تلاشیم برای رفع دغدغه برخی افراد مساعدت هایی با خانواده هایی که بدلایل خاص برای ثبت نام کتاب هستند داشته باشیم و  به مدیران ابلاغ خواهد شد تا جهت ثبت نام موارد خاص از طریق مدارس اقدام شود و در این مورد حتما فیش های ثبت نام باید نگهداری شود.

حسنوند در خصوص استرداد شهریه سرویس های مدارس اعلام کرد: این مورد توافقی بین مدارس و خانواده هاست که طبق اعلام مسئولین مربوطه در سراسر کشور اجرا می شود.

وی با بیان اینکه چرخه آموزش تعطیل نشده است، گفت: تقریبا همه ی مدارس شهرستان پردیس ارتباط موثر آموزشی خوبی برقرار کرده اند و و با خانواده ها در ارتباطند .

رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص شرایط خاص برخی خانواده  ها و دانش آموزان در مناطق محروم یا روستاهای شهرستان گفت: تعدادی از خانواده ها هستند که برای تهیه بسته های اینترنتی و حضور آنلاین در ساعاتی مشخص بدلایل متعدد مشکل دارند که این مسئله بزودی بررسی و با مدارس در خصوص همکاری ویژه و مساعدت با این دانش اموزان مکاتبه خواهد شد.

وی در پایان تاکید کرد:  با عملکرد سلیقه ای و سختگیری های خاص برخی مدیران مدارس مخالفیم زیرا تنش ها را بیشتر کرده و از بحث عدالت آموزشی که هدف اصلی آموزش و تدریس مجازی است، دور می شویم.

وی در توضیح این مسئله گفت: هدف ما در اجرای این طرح کمک به اولیا بوده و ممکن است یک خانواده دو فرزند داشته باشد و امکان حضور هم زمان در دو کلاس آنلاین درسی برایش مقدور نباشد و یا شرایط ویژه دیگری وجود داشته باشد، در این زمینه نباید سختگیری شود و اولیا تحت فشار قرار گیرند.

حسنوند از زمان دقیق امتحانات و پایان سال تحصیلی  اظهار بی اطلاعی کرد و  گفت: خبر دقیقی به ما از استان تاکنون اعلام نشده و مطابق با دستورات وزارتخانه در شهرستان پردیس نیز عمل خواهیم کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرستان پردیس عدالت آموزشی خانواده ها سختگیری ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۵۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛  معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استاد محوری را رکن دانشگاه حکمت بنیان عنوان کرد و افزود: امروز بیش از ۵۳ درصد پذیرش دانشجویان دکترای دانشگاه ها به صورت استاد محور انجام می شود.
دکتر عموعابدینی در حاشیه تجلیل از استادان سرآمد و نمونه آموزشی دانشجویان نمونه دانشگاه کاشان به انتخاب اساتید سرآمد آموزشی اشاره کرد و گفت: ۲۰ نفر از از اساتید دانشگاه ها به عنوان سرآمدان نمونه کشور انتخاب و از بین این تعداد ۲ تا ۳ نفر در سطح بین المللی معرفی می شوند.


وی حکمت عملی و حکمت نظری و علم نافع را راه رسیدن به دانشگاه حکمت بنیان دانست و افزود: خوشبختانه برخی از طرح‌های دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان مسیرش علم نافع است که باید این حرکت به دیگر دانشکده ها نیز سرایت یابد و اقدام دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان ستودنی است.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برخی از طرح های آموزشی و پژوهشی امروز دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان است که این اقدام شایسته و ستودنی است.


وی در مراسم تجلیل از اساتید با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی تبدیل دانشگاه ها به دانشگاه حکمت بنیان تصویب شده است گفت: برنامه محوری، استاد محوری، شاگردپروری و اخلاق محوری فلسفه وجودی دانشگاه حکمت بنیان است.
در این مراسم از بیش از ۶۰ اساتید سرآمد و ارتقا یافته،نمونه آموزشی و دانشجویان نمونه آموزشی دانشگاه کاشان تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • تعیین نتایج قبل از برگزاری مسابقات در سطوح پایه فوتبال!
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است