Web Analytics Made Easy - Statcounter

منیر سادات میرمحمدی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مدارس با هدف اجتماع‌سازی محلی و ارتقای فرهنگی ساکنین، بهبود ارتباط مردم با مجموعه مدیران شهری و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی با ارائه خدمات به گروه‌های مختلف در فازهای مسکن مهر پردیس ایجاد شدند.

این مسئول خاطرنشان کرد:  در فازهای جدید مسکن مهر جمعیت پذیری کامل نشده و به منظور استفاده از ظرفیت مدارس تکمیل شده خالی از دانش آموز، کاربری آنها به مدارس اجتماع محور تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اجرای طرح فراغت سالم، آموزش و توانمندسازی ویژه دانش‌آموزان، والدین و سایر ساکنان محلات  در زمینه‌های فرهنگی، ورزشی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی، کارآفرینی، مهارت‌های زندگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بخشی از برنامه هایی هستند که در مدارس اجتماع محور در فازهای ۱، ۱۱، ۵ برگزار می‌شوند.  

میر محمدی افزودا: مدارس اجتماع محور نقش بسزایی در افزایش مشارکت ساکنین بویژه زنان  وکوکان که فرصت بیشتری برای  فعالیت در این مراکز اجتماعی فرهنگی محلی دارند را به همراه دارد.

وی با اشاره به فعالیت یک موسسه مدد کاری در این مدارس، خاطرنشان کرد: معتادان و زنان سرپرست خانواده و در معرض آسیب های اجتماعی تحت حمایت این موسسه در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی دراین مدارس هستند.

مشاور اجتماعی شرکت عمران شهر جدید پردیس گفت: در این مدارس با همکاری اداره فنی و حرفه ای  دوره‌های آموزشی  برق و مکانیک خودرو، برق صنعتی و ساختمان، تعمیر تلفن همراه، تعمیر موتور سیکلت، گرافیک، تعمیرآسانسور، دوره‌های  آموزش کامپیوتر، حسابداری، عمران، نقشه کشی، صنایع دستی، سنگ تراشی، کنده کاری، منبت کاری، چرم دوزی، پرورش گل و گیاه آپارتمانی، پرورش قارچ و پرورش زنبور عسل و کاشت زعفران آموزش داده می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به همکاری هلال احمر شهرستان با این مدارس تصریح کرد: آموزش دوره های آموزشی امداد و نجات و کمک های اولیه بستر لازم برای توانمند سازی ساکنان علاقه مند در این زمینه را فراهم کرده و خانه های اسباب بازی محیطی شاد و مفرح برای کودکان با برگزاری کارگاه‌های خلاقیت، بازی های تمرکزی و بازی درمانی فراهم می کنند.

 وی خاطرنشان کرد: سالن های ورزشی چند منظوره، آموزش زبان انگلیسی در رده های مختلف سنی، برگزاری جلسات مشاوره خانوادگی، فردی، بالینی و گفتار درمانی از سوی کارشناسان اداره بهزیستی و ایجاد امکان پخش فیلم برای گذراندن اوقات فراغت بخش دیگری از امکانات این مدارس هستند.

شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار  دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا برق خانواده خودرو فنی و حرفه ای گروه های مختلف انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مدارس اجتماع محور آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۲۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو

 آذرپناه، مدیر اداره کل تعاون کار و رفاه استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: دانش بنیان‌ها مقوله‌ای گسترده است و در دو، سه سال گذشته دولت تعداد زیادی بخشنامه و آیین‌نامه برای بحث شرکت‌های دانش بنیان مصوب کرد. تعاون ما در استان تهران در سال‌های گذشته بیشتر درگیر مباحث مسکن بوده است مخصوصا مسکن‌هایی که در تأمین زمین و انتخابات مشکل پیدا کرده بودند و ظرفیت‌های نهادی، حقوقی، مقررات و دانشی در بحث صادر محور و تولید را نبرده بودند.

شناسایی کمیسیون تعاونی‌های صادرات محور 

وی ادامه داد: از حدود ۶، ۷ ماه پیش یک کمیسیونی تشکیل دادیم و کمیسیون تعاونی‌های صادرات محور را شناسایی کردیم، در صادرات محور محصولی صادر می‌شود که کیفیت تولیدی آن باعث می‌شود حرفی برای گفتن در بازار‌های بین‌المللی داشته باشد. در حال حاضر بیش از ۱۲۰، ۱۳۰ شرکتی که ظرفیت دارد شناسایی کردیم. همچنین کمیسیون سه جانبه‌ای هم در بخش خصوصی با حضور اتاق تعاون، اتاق بازارگانی و اتاق اصناف تشکیل دادیم. ۶، ۷ جلسه تشکیل دادیم و در حال پیشبرد برنامه‌های عملیاتی برای حوزه‌های تولیدی و حوزه دانش بنیان هستیم.

آذرپناه افزود: حمایت ما بحث گسترده‌ای است و بخشی از حمایت‌های ما بازاری است. ما در استان تهران دو تفاهمنامه بین استان تهران و دو استان کشور‌های دیگر یعنی استاندار کربلا و مسکو داریم. یکی از زیرساخت‌هایی که در کربلا و مسکو داریم پیگیری می‌کنیم این است که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای این دو استان به محصولات تولیدی تعاونی‌های دانش بنیان غرفه مشخصی اختصاص بدهند.

استفاده از اولویت دانش بنیان برای صادرات 

مدیر اداره کل تعاون کار و رفاه استان تهران تأکید کرد: از این ابزار با اولویت دانش بنیان برای صادرات سایر حوزه‌ها هم استفاده می‌کنیم که در زنجیره ارزش جهانی ورودی داشته باشیم. درمجموع در حال حاضر بحث‌های هماهنگی بین کشوری در قالب توافقنامه همکاری و بحث عملیاتی کردن فرا کارگاهی هم از طریق اتاق‌ها انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد